Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Šokujúce FOTO: Brutálne dobodaná Bartošová!

Iveta Bartošová po filmovom útoku masového vraha. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová po filmovom útoku masového vraha.

PRAHA - Neunikla! Iveta Bartošová (46) si prežila chvíle naozajstného strachu. Vo vile v Říčanoch pri Prahe skončila dobodaná v obrovskej kaluži krvi. Našťastie, reálne sa jej nič nestalo. Speváčka totiž nakrúcala študentský hororový film s názvom Posledný výkrik. Ako však prezradila, do scény sa tak vžila, že pociťovala skutočnú hrôzu.

Iveta Bartošová sa nechala zlákať na herecké chodníčky. V septembri bude mať premiéru študentský film, kde si zahrala riaditeľku strednej školy. Vo veľa scénach sa neobjavila, ale o to ich mala ťažšie. Musela sa totiž brániť masovému vrahovi.

Ako vidno na záberoch, pred útočníkom sa jej nepodarilo ujsť. Veď skončila dobodaná v takom množstve krvi, ktoré sa so životom veľmi nezlučuje. „Všetko vyzeralo naozaj reálne. Keď ku mne pribehol vrah s nožom, ucítila som nával skutočného strachu,” popísala svoje chvíle pred kamerou speváčka pre portál Prásk.tv.

Na brutálnu scénu vo filme Posledný výkrik sa nechala blondínka nahovoriť aj napriek tomu, že horory bežne nepozerá. Pred kamerami ale odviedla stopercentný výkon. „Na spoluprácu s Ivetou sa nemôžem sťažovať. Dodržala všetko, na čom sme sa dohodli. Na pľac prišla načas a text vedela naspamäť. Svoju úlohu zahrala presvedčivo, všetci sme boli príjemne prekvapení,” vychválil spoluprácu so speváčkou režisér Tomáš Kučera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu