Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nahá modelka v záplave balónov: Silikóny pretŕčala rovno na ulici!

Micaela Schäfer dráždila Berlínčanov takmer v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (8)
Micaela Schäfer dráždila Berlínčanov takmer v Evinom rúchu. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Pikantné repete! Väčšina osobností šoubiznisu si na promo akciu svojho najnovšieho diela zvyčajne zvolí priestory reštaurácie alebo vychyteného klubu. To však nie je prípad Micaely Schäfer (28). Tá ukážku svojej tvorby vystavovala na obdiv priamo na ulici. Okoloidúcim zvedavcom ukázala silikóny aj zadok v tangáčoch.

Opäť vo svojom živle! Na to, že Micaela Schäfer sa na verejnosti objavuje v tých najúspornejších kúskoch oblečenia, si jej oddaní fanúšikovia dávno (a vcelku ochotne) zvykli. Veď len pred pár dňami svoje ženské zbrane pretŕčala pred Braniborskou bránou ako pikantnú podporu Majstrovstiev Európy vo futbale. A ako sa zdá, táto metóda získavania pozornosti sa jej vyplatila. Na rovnakom mieste sa totiž rozhodla predstaviť svoj čerstvý prírastok.

Hoci do konca roka je ešte pomerne ďaleko, nemecká prsaňa má kalendár na ďalších 12 mesiacov už pripravený. K jeho kúpe predovšetkým mužských obdivovateľov vábila tento týždeň v centre Berlína. O momenty plné erotiky núdza rozhodne nebola.

Desiatky farebných balónov a uprostred šteklivé pokušenie – v takomto duchu sa nieslo Micaelino pózovanie pred zrakmi Berlínčanov a prítomných fotografov. S obrovskou lízankou v ruke tentoraz nechala vyniknúť „len“ svojim umelým prednostiam. Najintímnejšie partie medzi nohami zakrýval kúsoček látky ružových tango-nohavičiek. S mašľou z umelých vlasov tak predstavovala dokonale lákadlo najmä pre pedofilov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu