Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zošalela? Tehotná hviezda sa zosypala na ulici – pre krkolomné topánky!

Tehotná Nicole Zobraziť galériu (7)
Tehotná Nicole "Snooki" Polizzi spadla na ulici. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW JERSEY – Nepoučiteľná! Hoci Nicole "Snooki" Polizzi (24) svojho prvého potomka nosí pod srdcom už šesť mesiacov, extravagantných topánok sa vzdať nemieni. Kvôli láske ku krkolomnej obuvi však tento týždeň ohrozila svoje dieťa. V pokročilom štádiu tehotenstva zakopla a zosypala sa priamo na ulici.

Stratila aj poslednú štipku zdravého úsudku? Keďže Snooki patrí k najnižším osobnostiam šoubiznisu za veľkou mlákou, svoj život si bez závratných podpätkov zrejme ani nedokáže predstaviť. Doteraz ju v ich nosení nezastavilo ani prvé tehotenstvo. S rastúcim bruškom si do ulíc vyrazila v šľapkách s poriadne hrubou podrážkou. Tie sa však pre jej ratolesť takmer stali osudnými.

Obrovský trapas si Nicole v hľadáčiku paparazzov vyrobila pred pár dňami, keď sa vybrala vymetať butiky. Na nákupy totiž zvolila tigrované sandále s platformou, vďaka ktorým v istom okamihu stratila stabilitu a spadla. Našťastie, oškrela si len koleno a nič vážnejšie sa jej nestalo. Pri väčšej neopatrnosti však grambľavá hviezda reality šou mohla na zem dopadnúť inak a poškodiť svoje bábätko vo vývoji.

Snooki sa pomerne rýchlo pozbierala a pokúsila sa aspoň o rozpačitý úsmev. Ktovie však, čo na jej nezodpovedný prístup hovorí snúbenec Jionni LaValle. O svojej zmene sa totiž popletená hviezdička pokúša presvedčiť nielen jeho, ale aj médiá. „Poznáte ma ako dievča zo žúrov, ale v tejto šou je to o mojom tehotenstve a skutočnom živote a mne ako triezvej, viete?“ ubezpečovala svojich fanúšikov v rozhovore pre Access Hollywood. Príliš vierohodne to však nevyznelo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu