Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oranžová katastrofa v plavkách: Megavýstrih a prsia takmer na bruchu!

Aubrey O'Day to s falošným opálením poriadne prehnala. Zobraziť galériu (10)
Aubrey O'Day to s falošným opálením poriadne prehnala. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Tá sa ale predviedla! Hoci bronzová pokožka k letu a k postavičke v plavkách takpovediac patrí, niektoré celebrity v opaľovaní nepoznajú mieru. Zvlášť, pokiaľ ide o falošný bronz v spreji. Pozrite, ako sa doriadila obdarená Aubrey O'Day (28). Na červenom koberci pripomínala pomaranč s vnadami na úteku.

Sebavedomie jej nechýba! Zatiaľ čo niektoré hviezdy si slnečné lúče vychutnávajú pri mori, Aubrey O'Day uprednostňuje opálenie umelé. Naposledy však jej snaha vyzerať ako bohyňa pláže dopadla naozaj neslávne. Na víkendovú párty pri bazéne si vyrazila v odvážnych monokinách oranžová od hlavy až po päty.

Obrovský výstrih a tigria hlava uprostred – takéto prvky niesol provokatívny model plaviek, v ktorom blondínka predvádzala svoju postavičku typu krv a mlieko. Bujné vnady pred objektívmi paparazzov neskrývala, práve naopak. V niektorých pózach vystrkovala pazúriky a poprsie mala zosunuté priam hriešne nízko.

Napriek tomu, že Aubrey už na prvý pohľad pôsobí ako odvážna cica milujúca slobodu, cez víkend sa v nej prebudili materinské inštinkty. Môže za to roztomilý chlapček Kash, ktorého držala pri krste. „Včera som bola mamou môjmu krásnemu krstniatku a teraz som vyzlečená do tangáčov vo Vegas... Irónia môjho dvojitého života!“ pochválila sa svojim nasledovníkom v sieti Twitter. Žeby išlo o krásku do voza aj do koča? Pri pohľade na odtieň jej pokožky asi sotva...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu