Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ako chodiaca kostra v plavkách! Ktorý Casanova zbalil túto vychrtlinu?

Vyziabnutá Sharni Vinson v bikinách Zobraziť galériu (5)
Vyziabnutá Sharni Vinson v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Má vedľa seba anorektičku? Pri pohľade na túto austrálsku hviezdu len ťažko uveriť, že zohrieva posteľ jednému z najobletovanejších hollywoodskych hercov novej generácie. Sharni Vinson (28) je totiž taká vyziabnutá, že jej kosti spočítate voľným okom. Ženskými tvarmi milenca zaručene neohúrila.

Zostala z nej len kosť a koža! Hoci Sharni Vinson nikdy nepatrila k dámam s oblinami, jej posadnutosť štíhlou líniou začína pôsobiť odstrašujúcim dojmom. Aj napriek tomu má však po svojom boku mužský sexsymbol, ktorý sa so svojím vypracovaným telom blysol v upírskej ságe Twilight. Útla herečka a modelka už vyše pol roka tvorí milenecký pár s urasteným Kellanom Lutzom (27).

Prominentná dvojica tento týždeň pútala pozornosť na Floride, kam si vyrazila za slnečnými lúčmi a oddychom pri mori. Počas šantenia vo vlnách však už z diaľky vyžarovali značný nepomer. Chudučká Sharni vyzerala v rukách vyšportovaného hrdinu strieborného plátna priam neuveriteľne krehko. Jej úzky driek by sa Kellanovi pokojne zmestil do dlaní.

Napriek tomu, že brunetka patrí k muším váham, vo vzťahu s americkým Casanovom je zrejme šťastná. Pred paparazzmi sa neskrývajú a pri prejavovaní vzájomných citov na zvedavé objektívy neberú ohľad. To, že je Sharni vychudnutá na maximum, má podľa nej svoje výhody. „Kellan robí kliky a jednou rukou ma pritom drží,“ pochválila sa v istom interview. Je teda viac než pravdepodobné, že celebrita od protinožcov to s jedlom naozaj nepreháňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu