Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželka (17) dozorcu (51) zo Zelenej míle: Pozrite, ako sa ponižuje kvôli sláve!

Courtney Stodden v potupnom videu napodobňuje mačku. Zobraziť galériu (6)
Courtney Stodden v potupnom videu napodobňuje mačku. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Nemá ani štipku sebaúcty! Medzi hviezdičky, ktoré kvôli publicite neváhajú urobiť naozaj čokoľvek, pribudla ďalšia mladá blondínka. Courtney Stodden (17) nakrútila drsné video, v ktorom svoju ľudskú dôstojnosť ponížila na úroveň zvieracích inštinktov. Mňauká, líže sa, pije z misky a predvádza ozajstné nechutnosti.

Táto mačička nie je sexi! Courtney Stodden narobila v šoubiznisových kruhoch poriadny rozruch už minulý rok, keď si s písomným súhlasom svojej matky vzala o 34 rokov staršieho herca Douga Hutchisona. Tam sa však jej túžba po mediálnej pozornosti zďaleka neskončila, práve naopak. Vyumelkovaná tínedžerka nakrútila sériu domácich videí, z ktorých sa mnohým divákom doteraz obracia žalúdok. To posledné je takisto len pre silné povahy.

„Mňau, ja som Hello Courtney,“ predstavuje sa svojská hviezda hneď v úvode bizarnej dokrútky. Nechýba jej pritom ružová mašľa vo vlasoch, zmachlená tvár s mačacími fúzmi a outfit ako zo striptérskeho klubu. Len čo zoskočí z postele, predvádza scény, nad ktorými internetoví užívatelia len nechápavo krútia hlavou.

Lezie štvornožky, chlípe vodu z misky, oblizuje sa, hrabe sa v piesku, túli sa k stromčeku, škrabe nechtami po dverách, nechutne vykašliava chuchvalce a kŕmi sa mačacím žrádlom. To všetko dokázala Courtney zo seba vydať len preto, aby po dlhšej odmlke rozvírila hladiny šoubiznisu. Či sa dá v očiach fanúšikov klesnúť ešte hlbšie, už posúďte sami. Isté ale je, že takýmto prístupom sa blondínka ďaleko neprepracuje. Leda ak do pornopriemyslu.

Courtney Stodden bez hanby a zábran imituje mačku

Courtney Stodden ako mačka

Courtney svoju zvrátenosť predviedla aj v úlohe Bláznivého zajaca

Courtney Stodden ako zajac

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu