Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fassbender z Nehanebných bastardov priznal čokoládovú Nicole

Michael Fassbender a Nicole Beharie Zobraziť galériu (5)
Michael Fassbender a Nicole Beharie

NEW YORK - Írsko-nemecký herec Michael Fassbender (35) randí s herečkou Nicole Beharie. Vzťah potvrdil v rozhovore pre júnové vydanie magazínu GQ. Fassbender si s 27-ročnou Beharie zahral v snímke Shame (2011), no ako uviedol, na pľaci sa nič nestalo.

"Vídavam sa s Nicole, snažíme sa byť spolu tak často, ako je to možné," povedal herec, ktorý vlani v lete chodil so Zoë Kravitz. "Je zložité, keď ona žije v New Yorku a ja v Anglicku," dodal Fassbender. Rodák z nemeckého Heidelbergu je známy z Nehanebných bastardov (2009) Quentina Tarantina či z romantickej drámy Jana Eyrová (2011). Zahral si tiež v miniseriáli Bratstvo neohrozených (2001) či snímkach 300 (2006), Hlad (2008), Fish Tank (2009) alebo Centurion (2010).

Minulý rok sa na filmovom plátne okrem Jany Eyrovej predstavil v životopisnej dráme Nebezpečná metóda, spomenutej snímke Shame alebo ako Magneto vo filme o mutantoch X-Men: Prvá trieda. Najnovšie sa objavil v akčnom trileri Skrat (2011) Stevena Soderbergha. Začiatkom júna bude mať v slovenských kinách premiéru akčné sci-fi Prometheus režiséra Ridleyho Scotta. Okrem Fassbendera sa v ňom objaví aj Noomi Rapace, Guy Pearce, Charlize Theron či Idris Elba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu