Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Učupená a s nohavicami dole: Známa speváčka si uľavila priamo na ulici!

Speváčka Ke$ha vykonala svoju potrebu za bieleho dňa na verejnom priestranstve. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Ke$ha vykonala svoju potrebu za bieleho dňa na verejnom priestranstve. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Tak toto je priveľa! Kontakt s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí je u celebrít zvučných mien čoraz prvoradejší. Niektoré z nich však mieru únosnosti v rámci svojich príspevkov odhadnúť nevedia. Príkladom môže byť Ke$ha (25), ktorá sa za bieleho dňa vymočila na verejnosti.

Naozaj sa s týmto potrebuje chváliť? Hoci vykonávanie fyziologických potrieb na verejnom priestranstve je v očiach mnohých ľudí odsúdeniahodné, občas sa k nemu uchyľujú aj známe tváre. Naposledy si takéto adrenalínové dobrodružstvo vyskúšala rodáčka spoza veľkej mláky Ke$ha. Zážitok si dokonca zvečnila mobilným telefónom a výsledný záber zverejnila v mikroblogovacej sieti Twitter.

„Cikanie na ulici. Poliši príďte a dostaňte ma, ak ma dokážete nájsť. Môže za to doprava,“ okomentovala hudobná hviezda svoj pikantný príspevok. So stiahnutými nohavicami jej síce nič intímne nevykuklo, takýto hlad po pozornosti je však už na zamyslenie. Dopravná zápcha či iné okolnosti môžu dohnať do hraničných situácií kohokoľvek. Na takéto odhaľovanie súkromia však žalúdok rozhodne nemá každý.

Či sa vám Ke$hin výstrelok pozdáva ako zábava v medziach morálky, už posúďte sami. Isté ale je, že speváčka začína vyznievať naozaj zúfalo. Len prednedávnom šokovala kovovými cvokmi v hlave a ako sa zdá, s výstrednými kúskami zďaleka neskončila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu