Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Známa speváčka šokuje priznaním: Spala som s duchom, inšpiroval ma!

Kesha
Kesha (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Mladá americká speváčka Kesha je známa tým, že rada šokuje. Tentoraz ale prekročila pomyselnú hranicu, keď vyhlásila, že mala sex s duchom. Dokonca aj experti na paranormálne javy sú v tomto prípade skeptickí a niečo podobné vylučujú.

Pop hviezdička sa k súloži s prízrakom mužského pohlavia priznala v šou populárneho moderátora Ryana Seacresta. "Nedávno som mala skúsenosť s nadprirodzenou bytosťou. Ale takým sexi spôsobom. Stalo sa to viackrát, jeho meno nepoznám," povedala.

Kesha ďalej prezradila, že bizarný zážitok ju inšpiroval k napísaniu jej nového singla "Supernatural". "Nápad na neho som dostala, keď sme to robili. Som veľmi otvorená takýmto veciam," poznamenala.

Odborník na paranormálne javy Eric Olsen potvrdil, že o podobných skúsenostiach už počul. "Existujú tvory, ktorých cieľom je zviesť ľudské bytosti, aby tak mohli ukradnúť ich duše, ale pochybuje, či to je akurát Keshin prípad," vysvetlil s tým, že speváčka mala zrejme len príliš živé sny.

"Ak by naozaj sexovala s duchom, potom by to pravdepodobne nebolo také príjemné, ako prezentuje. Ľudia s takýmto zážitkom sa väčšinou sťažujú na silný tlak a dokonca cítia prienik do svojho tela," hovorí expertka Alexandra Holzerová. Zároveň dodala, že by ju neprekvapilo, keby si Kesha všetko vymyslela. "Podľa mňa ide skôr o marketingový ťah, aby podporila predaj nového cédéčka."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu