Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

To najpikantnejšie z roku 2010: Tieto sexi zábery ste nemali vidieť!

Hore bez aj úplne nahé - tak sa v roku 2010 predviedli niektoré celebrity Zobraziť galériu (6)
Hore bez aj úplne nahé - tak sa v roku 2010 predviedli niektoré celebrity

LOS ANGELES – Pozor, horúce! Tak ako po minulé roky, aj tentoraz celebrity ukázali, že občas majú poriadne perverzné chúťky. To, čo malo zostať navždy skryté, však v prípade niektorých z nich preniklo na internet. Pozrite, aký pikantný materiál známe krásky schovávali!

 

 

 

To najpikantnejšie z roku
Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus – neskrotná tínedžerka
Na domácej pôde ešte neprekročila prah dospelosti, a už má šťavnaté zábery na webe! V prípade niekdajšej Disney hviezdy to síce nie je stopercentné, viaceré weby však priniesli detaily, ktoré ju usvedčujú z hriešneho pózovania. Aj keď Miley hlavu nevidno, náramok či prostredie hovoria o tom, že tieto nahé krivky patria jej!
To najpikantnejšie z roku
Zobraziť galériu (6)
Jessica Alba – zrelá mama
Na to, ako počas tehotenstva rástla do krásy, si spomienky chcela uchovať aj známa puritánka Jessica Alba. Tá sa v médiách síce dušuje, že nahota je jej cudzia, pred mesiacmi si však s radosťou fotila nielen rastúce bruško, intímne chvíle s manželom, ale aj zväčšujúce sa vnady!
To najpikantnejšie z roku
Zobraziť galériu (6)

Christina Aguilera – dráždivé prekvapenie
O poriadny šok sa len nedávno postarala pop hviezdička Christina Aguilera, ktorá si rajcujúce hrátky v minulosti vytvorila doma vo svojom obrovskom šatníku. Nahodená v sado-maso outfite na inkriminovaných záberoch odhalila všetko okrem bradaviek. Ktovie však, čo jedného dňa povie jej syn Max, až zbadá tento mamin obnažený rozkrok!
To najpikantnejšie z roku
Zobraziť galériu (6)

Kesha – obscénna dvadsiatka
S experimentmi začala poriadne zavčasu! Hoci táto mladá speváčka pôsobí škandalózne od začiatku kariéry, pokoj si nedá ani teraz, keď ju pozná celý svet. Ako jedna z mála si totiž nafotila sexuálne radovánky so svojím milencom. Okrem fotografie, na ktorej si drží vnady však internetom koluje ešte drsnejšia – milencova hlava rovno medzi jej nohami!
To najpikantnejšie z roku
Zobraziť galériu (6)
Anna Chapman – nespútaná špiónka
Poriadne pikantnú minulosť ešte donedávna skrývala aj najznámejšia ruská špiónka, Anna Chapman. Tá totiž prekvapila nielen skutočnou identitou, ale aj ako úplne nahá kráska vo vani. Ktovie, ako sa tieto odvážne zábery pozdávajú predstaviteľom matičky Rusi – takéto špásovanie v kúpeľni od nej zrejme nikto nečakal!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu