Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dobrák Bruce Willis: Svoj lyžiarsky areál chce podarovať charite!

Bruce Willis s manželkou Zobraziť galériu (6)
Bruce Willis s manželkou

WASHINGTON - Americký herec Bruce Willis chce dať charite svoj ​​malý lyžiarsky areál v štáte Idaho na severozápade USA. Podľa agentúry AP to povedal miestnym úradom. Areál Soldier Mountain s tromi vlekmi Willis vlastní od 90. rokov. Podľa predstaviteľa z miestneho rekreačného združenia je stredisko niekoľko rokov v strate.

Stredisko v meste Fairfield je cieľom rodinných dovoleniek a alternatívou pre tých, ktorí nechcú ísť do známejšieho Sun Valley vzdialeného odtiaľ asi hodinu autom. Záujem o ponuku podľa AP prejavila aspoň jedna nezisková spoločnosť. Herec sa v Idahu snaží predať ďalšie svoje nehnuteľnosti. V neďalekom meste Hailey je za 15 miliónov dolárov na predaj jeho okázalé miestne sídlo s telocvičňou, bazénom a domčekom pre návštevy.

Za asi štyri milióny dolárov herec predáva miestny bar s nočným klubom The Mint. Agentúra DPA napísala, že pred rozvodom s herečkou Demi Moore v roku 2000 trávil herec s manželkou a troma dcérami na ranči v Idaho veľa času. Willis si pred tromi rokmi vzal modelku Emmu Heming a v nedeľu sa stal štvrtýkrát otcom. Pár žije v kalifornskom Beverly Hills.

Tip: Pozrite si film s Bruceom Willisom. Vyhľadajte ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu