Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Náhrada za J-Lo je ako mladšia kópia: Jej ex si našiel krásnu obryňu!

Marc Anthony s milenkou Shannon De Lima Zobraziť galériu (11)
Marc Anthony s milenkou Shannon De Lima (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tomu sa povie podarený párik! Hoci Jennifer Lopez (42) a Marc Anthony (43) oficiálne ešte rozvedení nie sú, obaja si už užívajú v náručí výrazne mladších partnerov. Spevák však po boku svojej novej známosti pôsobí dosť rozpačito. Jeho milenka sa totiž nápadne podobá práve na J-Lo. Akurát je o poriadny kus vyššia!

Zatienila ho! Keď sa Marc Anthony pochválil so svojím čerstvým úlovkom prostredníctvom siete Twitter, všetci z jeho okolia boli presvedčení, že ide len o dočasný flirt a o pomstu expartnerke. Ako sa však zdá, jeho vzťah s venezuelskou krásavicou Shannon De Lima naberá na obrátkach. Dvojica sa bok po boku objavuje už aj v spoločnosti.

Ako oficiálny párik si spevácka hviezda a modelka nedávno spoločne zapózovali na odovzdávaní cien za country hudbu. Už z diaľky bola neprehliadnuteľná práve Shannon, ktorá na túto príležitosť zvolila dlhú róbu žiarivej žltej farby. Odhliadnuc od jej outfitu však mala navrch aj v rámci svojej výšky. Úbohý Marc sa na červenom koberci pri nej pokojne môže cítiť ako trpaslík.

Zaujímavosťou je, že už na prvý pohľad sú si Jenifer a Shanon veľmi podobné. Delí ich síce vek a spomínaná výška, obe však majú krásnu súmernú tvár, dlhé vlasy rovnakého odtieňa a latinsko-americké črty. Samotná J-Lo pritom k bývalému manželovi nijakú nevraživosť necíti a naďalej s ním ochotne spolupracuje. „Medzi nami je skutočná láska. Ja a Marc sme boli priateľmi, než sme sa vzali. Sme priateľmi celé roky a vždy sme sa mali radi,“ zdôverila sa latino diva v istej talkšou. Je teda pravdepodobné, že Marcova nová milenka jej neprekáža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu