Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Marc Anthony vracia úder J-Lo: Na webe sa cmúľa s krásnou modelkou!

Marc Anthony s milenkou Shannon De Lima Zobraziť galériu (11)
Marc Anthony s milenkou Shannon De Lima (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Nezostal jej nič dlžný! Byť nahradený mladým zajačikom pre žiadneho muža nie je príjemný pocit. Ponížený Marc Anthony (43) však po trpkom rozchode s latino divou Jennifer Lopez (42) dlho neotáľal. Aj on si našiel o viac než desiatku rokov mladšiu. A už sa s ňou pretŕča na internete!

Zamilovaný až po uši? Sledovať mediálnu bublinu okolo bývalej oficiálnej partnerky a jej nového zajačika, evidentne Marcovi Anthonymu nerobilo dobre. Netrvalo totiž dlho a sám si našiel pohľadnú mladú známosť, s ktorou sa neváha pochváliť celému svetu. Pred objektívom jej vtlačil šťavnatý bozk a výsledok „zavesil“ na svoj účet v sieti Facebook.

„Všetkým mojim nasledovníkom a každému na Twitteri: sledujte pár roku 2012 a mnohých ďalších rokov, ktoré prídu!!!“ rozplýva sa šťastím temperamentný spevák. O tom, že z novej milenky je vo vytržení, svedčí tiež spomínaná fotografia, na ktorej má ruky pevne ovinuté okolo jej útlej postavy. Aj veľavravné „Gracias!“ ako komentár naznačuje, že Marc svoj čerstvý vzťah berie naozaj vážne. Čudovať sa mu však veľmi nemožno!

Vyvolenou počerného hudobníka je totiž modelka menom Shannon De Lima pochádzajúca z Venezuely. A súdiac podľa jej záberov zverejnených na webe, patrí medzi prirodzené krásavice. Ako anjel s nebeskými krídlami a svätožiarou na obálke magazínu nemá jedinú chybu. Zdá sa teda, že Marcovi je naozaj čo závidieť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu