Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Exmanžel Jennifer Lopez smúti: Opustila ho krásna modelka

Marc Anthony a Shannon de Lima Zobraziť galériu (12)
Marc Anthony a Shannon de Lima (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký spevák s portorickými koreňmi Marc Anthony (44) sa po viac ako ročnom vzťahu rozišiel s modelkou Shannon de Limou. Pre magazín People to potvrdila jeho hovorkyňa Blanca Lasalle.

"Marc už nechodí s modelkou Shannon de Limou. V pokoji sa rozišli v polovici januára,“ uviedla. "Pravda je, že spolu prežili nádherné obdobie, ale jednoducho to už nefungovalo,“ prezradil zdroj blízky páru.

Pred vzťahom s modelkou bol Anthony sedem rokov ženatý s herečkou a speváčkou Jennifer Lopez. Dvojica spolu chodila už v 90. rokoch, svoj vzťah obnovili v roku 2004. V júni toho istého roka sa vzali na súkromnom obrade v Beverly Hills. Vo februári 2008 sa im narodili dvojičky, ktorým dali mená Max a Emme. Pre najkrajšiu ženu sveta podľa magazínu People za rok 2011 to bol už tretí rozvod, pre Anthonyho druhý. Jeho prvou manželkou bola bývalá Miss Universe Dayanara Torres. Spevák s ňou bol v manželskom zväzku v rokoch 2000 až 2004, pričom sa počas týchto rokov niekoľkokrát rozišli.

Anthony s ňou má dvoch synov - Cristiana Marcusa (11) a Ryana Adriana (9). Okrem toho má dcéru Arianu, ktorú mu v roku 1994 porodila newyorská policajtka Debbie Rosado. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu