Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďalšia náhrada za J-Lo: Exmanžel (44) ulovil sexi a bohatú dvadsiatku!

Novou milenkou Marca Anthonyho sa stala len 21-ročná dedička Chloe Green. Zobraziť galériu (11)
Novou milenkou Marca Anthonyho sa stala len 21-ročná dedička Chloe Green. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ten si ale vie vybrať! Hoci Marc Anthony (44) ešte pred mesiacom smútil za mladou milenkou, dnes sa teší po boku celkom novej známosti. Náplasť na zlomené srdce našiel v náručí len 21-ročnej dedičky Chloe Green. Tú nielenže nemusí vydržiavať, no pohľad na jej sexi krivky v bikinách mu závidí nejeden muž.

Generačný rozdiel nie je prekážkou! Aj keď sa Marc Anthony po rozvode trápil, nakoniec sa mu pomerne rýchlo podarilo nájsť za Jennifer Lopez náhradu. Jeho bútľavou vŕbou sa stala vysoká modelka Shannon de Lima. Tento ľúbostný vzťah však nevydržal ani viac než rok a dvojica ohlásila priateľský rozchod. Latino spevák pritom vonkoncom nezaháľal – jeho ďalšou oficiálnou partnerkou sa už po mesiaci stala mladučká dedička odevnej siete Topshop.

Chloe Green si ešte počas vianočných sviatkov užívala na exotickom ostrove Barbados v spoločnosti neznámeho muža. Tamojšie piesočnaté pláže rozpálila vo fialových bikinách, v ktorých dokonale vynikla jej postavička. Vtedy však zrejme ani len netušila, že už o pár týždňov neskôr sa zhostí úlohy náhradnej mamy päťročných dvojičiek.

O tom, že Marc sa do nového vzťahu vrútil kozmickou rýchlosťou, svedčí fakt, že milenku už stihol predstaviť aj vlastným deťom. Súrodenci Max a Emme si tak čas so svojím otcom nevychutnávajú osamote, ale v spoločnosti drobnej modelky. Tá práve v sobotu oslavuje 22. narodeniny, a tak je veľmi pravdepodobné, že o pozornosť súčasného partnera nebude mať núdzu. Na hriešne drahé dary si však zrejme nepotrpí. S rozprávkovým bohatstvom svojho otca totiž môže mať všetko, na čo ukáže prstom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu