Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ivanka Trump zažiarila ako návrhárka: Po pôrode ani stopy!

Ivanka Trump ohúrila v úlohe nastupujúcej módnej ikony. Zobraziť galériu (13)
Ivanka Trump ohúrila v úlohe nastupujúcej módnej ikony. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Žiadna pauza pre materské povinnosti! Hoci by si Ivanka Trump (30) mohla vychutnávať rodičovské radosti pri prvej dcérke, hneď po pôrode sa vrhla do práce vo svete módy. Výsledkom je zbrusu nová kolekcia, pri uvádzaní ktorej sa blysla s postavičkou ako lusk. Takto dokáže oslniť len pravá ikona!

Ďalšia supermama na obzore! Aj keď by sa Ivanka s pracovnými povinnosťami ponáhľať nemusela, po príchode malej Arabelly Rose na svet rozhodne nezaháľala. Kráčajúc v šľapajách Victorie Beckham si materstvo užívala súbežne s prípravou novej konfekcie. Tú v utorok predstavila vo Veľkom jablku a zožala patričný úspech.

Žiadna škrobenosť ani výstrednosť – v takom duchu sa niesla spoločenská udalosť spojená s módnou šou, v rámci ktorej blondínka uviedla svoju novú kolekciu Ready-To-Wear. V bielych nohaviciach a oranžovej blúzke so zlatými doplnkami nepôsobila len sviežo, ale aj mimoriadne štýlovo. Na tvári jej nechýbal úsmev prezrádzajúci veľkú spokojnosť. Pri pohľade na jej krivky by pritom len málokto uveril, že ani nie pred trištvrte rokom ležala na pôrodnej sále.

Medzi pozvanými hosťami nechýbali Ivankini rodičia – americký miliardár Donald Trump a bývalá lyžiarka s českými koreňmi Ivana. O tom, že sú na svoju úspešnú dcéru obaja pyšní, nebolo najmenších pochýb. Zo sedadiel v prvom rade totiž jednotlivým modelom oblečenia nadšene tlieskali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu