Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ťažkotonážna Jessica Simpson: S obrovským bruchom sa mordovala v lejaku!

Tehotnú Jessicu Simpson a jej snúbenca Erica Johnsona prekvapil lejak. Zobraziť galériu (8)
Tehotnú Jessicu Simpson a jej snúbenca Erica Johnsona prekvapil lejak. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako zmoknuté kura! Tak uplynulý víkend dopadla úbohá Jessica Simpson (31), ktorá prežíva mimoriadne náročné obdobie. V rámci svojho prvého tehotenstva totiž pribrala desiatky kilogramov, čo ju výrazne obmedzuje v pohybe. V takomto štádiu jej dal poriadne zabrať nečakaný, ale o to prudší lejak.

Hlad treba utíšiť! Zvlášť, pokiaľ žena nosí pod srdcom svojho prvého potomka a pôsobí dojmom, že by mohla porodiť každú chvíľu. Svoje vie o tom aj herečka, speváčka a módna návrhárka Jessica Simpson, ktorá si v sobotu vyrazila so svojím snúbencom Ericom Johnsonom na niečo chutné pod zub. Pri odchode z istého losangelského bistra ju však prekvapila výrazná zmena počasia.

Nárazový vietor a hustý dážď z ničoho nič sprevádzal blondínku na ceste k jej autu. Jessica však už samotným outfitom naznačovala, že s takouto prietržou nerátala. Na sebe mala totiž pestrofarebné maxišaty, pohodlné flip-flopy a slnečné okuliare. Na mokrom chodníku sa síce snažila schovať za svojho partnera, pri jej súčasných rozmeroch však išlo o márnu snahu – dážď ju nijako nešetril.

Nepríjemnú situáciu prominentná mamička ustála s nadhľadom a rezignovaným úsmevom na tvári. Svoje obrovské tehotenské bruško totiž vníma nanajvýš pozitívne a na otázky reaguje s humorom. To, ako blížiaci sa deň pôrodu pri svojej veľkosti vidí, vtipne opísala aj v živej šou moderátora Jimmyho Kimmela: „Očividne mám kvantum plodovej vody, takže keď to praskne, budem ako požiarny hydrant!“ Ostáva len dúfať, že všetko prebehne hladko a dobrá nálada Jessice vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu