Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Michelle z Prcičiek sa zaguľatila: Aha, aké má veľké bruško!

Tehotná Alyson Hannigan Zobraziť galériu (9)
Tehotná Alyson Hannigan (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rastie do krásy! Hoci sa Alyson Hannigan (38) doteraz venovala najmä svojej kariére, momentálne si naplno užíva materské povinnosti. Druhý potomok na ceste jej totiž dáva zabrať viac než dosť. Útla herečka má bruško ako balón. Žeby čakala rovno dvojičky?

Úsmev na tvári jej nechýba! Aj keď otázku ohľadne viacpočetného tehotenstva Alyson Hannigan dostáva pomerne často, zatiaľ nad ňou len bezstarostne máva rukou. Do pôrodu je ostávajú ešte dva mesiace, sympatická ryšavka však vyzerá, akoby mala druhú ratolesť priviesť na svet už každú chvíľu.

S obrovským tehotenským bruškom si Alyson nedávno užívala voľno spojené s nákupmi v kruhu najužšej rodiny. Do losangelských ulíc sa totiž vybrala spolu so svoju zákonitou polovičkou Alexisom Denisofom a dcérkou Satyanou. Nebolo pritom najmenších pochýb, že prežíva jedno z najlepších období svojho života. V džínsach a v kvetinovom tope doslova žiarila šťastím.

To, že na svoju drobnú figúru má naozaj veľké bruško, si uvedomuje aj samotná hviezda snímok Prci, prci, prcičky alebo sitkomu Ako som spoznal vašu mamu. Nedávno totiž na túto tému bez okolkov zavtipkovala: „Myslím, že zo žartu začnem ľuďom hovoriť, že som tehotná len tri mesiace.“ Táto myšlienka ju napadla aj preto, že za posledný týždeň ju v obchodoch zastavili hneď niekoľkokrát s tou istou otázkou – prečo ešte neleží v pôrodnici.

Tip: Zistite či nevysielajú v blízkej dobe film Prci, prci, prcičky. Vyhľadajte ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu