Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stiflerova mama šokuje počtom milencov: Preboha! Fakt ich mala toľko?

 Jennifer Coolidge Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Herečka Jennifer Coolidge (60), ktorá sa preslávila vo filme Prci, prci, prcičky ako Stiflerova mama, s odstupom času povedala, že účinkovanie v tejto legendárnej filmovej sérii jej prinieslo veľkú slávu a množstvo benefitov... Napríklad aj sex!

Prci, prci, prcičky patria po celom svete medzi filmovú klasiku. Množstvo fanúšikov tejto série sa nájde aj v našich končinách. Viacerým hercom pomohla úloha v tomto úspešnom projekte odštartovať kariéru a dopriala im veľkú slávu. Medzi nich patrí aj Jennifer Coolidge, ktorá si zahrala Stiflerovu mamu.

Tej okrem spomínaných vecí priniesli Prci, prci, prcičky aj niečo iné. Prakticky cez noc sa stala megahviezdou, po ktorej túžilo veľké množstvo mužov. V poslednom rozhovore pre magazín Variety priznala, čo sa dialo po premiére filmu.

Jennifer Coolidge
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge  (Zdroj: Universal pictures)

„Rola Stiflerovej mamy mi dala veľa. Od toho filmu som si užila veľmi veľa sexu. Táto úloha mi priniesla oveľa viac benefitov, než som čakala. Napríklad by som sa nikdy nevyspala s približne 200 ľuďmi," priznala bez okolkov Jennifer.

„Pozornosť, ktorá mi bola venovaná, však presiahla moje zábavky v posteli. Vďaka tomu som sa stala známou v celom fimovom priemysle. Ľudia, ktorí o mne predtým vôbec nevedeli, ma odrazu prosili, aby som sa objavila v ich projektoch. Mylsím si, že to bolo hlavne preto, lebo ma videli ako Stiflerovu mamu," prezdradila herečka.

Herečka sa okrem tejto série objavila vo filmoch ako Príbeh Popolušky, Pravá blondínka alebo v seriáloch Priatelia a 2 baby na mizine. Minulý rok si zahrala v minisérii White Lotus, ktorá sa teší veľkej obľube. Objavila sa tam po boku takých hviezd ako sú Sydney Sweeney alebo Alexandra Daddario.

Viac o téme: Jennifer Coolidge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu