Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z dievčatka rodiny Addamsovcov úchvatná nevesta: Wau, tá je ale nádherná!

Christina Ricci vo svoj svadobný deň uchvátila honosnou róbou ako z rozprávky. Zobraziť galériu (10)
Christina Ricci vo svoj svadobný deň uchvátila honosnou róbou ako z rozprávky. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Predčila všetky očakávania! Hoci si väčšina známych tvárí zo sveta šoubiznisu uchováva svoj svadobný deň len v spomienkach a v súkromnom albume, Christina Ricci (33) urobila prekvapivú výnimku. Počas sobášneho obradu totiž krásou vyrážala dych aj samej sebe. Pozrite sa, akou honosnou róbou ostatným kolegyniam vypálila rybník.

Idú na nej oči nechať! Internetoví fanúšikovia, módni kritici, ale aj zástupcovia väčšiny  zahraničných médií sa doslova rozplývajú nad úpravou, ktorou cez víkend zažiarila Christina Ricci. Tá totiž v sobotu povedala oficiálne „áno“ pomocnému kameramanovi Jamesovi Heerdegenovi. Počas obradu sa blysla v luxusných svadobných šatách, ktoré z nej urobili jednu z najkrajších neviest v hollywoodskej histórii.

„Prepáčte, ale musím sa podeliť o to, čo pre mňa vyrobil Riccardo Tisci!!“ vzdala Christina hold dvornému dizajnérovi módneho domu Givenchy. O tom, že mala skutočný dôvod na radosť, svedčí precízne vypracovanie róby z radu haute couture. Medzi materiálmi dominovala čipka, no nechýbali ani aplikácie zo saténu, hodvábneho tylu a náročné zdobenie malými perličkami odrážajúcimi svetlo. Odhadovaná cena za veľkolepý model sa pohybuje v rozmedzí desiatok tisíc eur.

Herečka, ktorá sa už v útlom veku zviditeľnila ako tvár kultového filmu Rodina Addamsovcov (1991), na prvý pohľad miluje klasiku a romantickú eleganciu. Vlasy si totiž nechala upraviť na hladký účes, ktorý doplnila takzvaným španielskym závojom. A čo v rámci svadobného dňa oľutovala? Smútila jedine za svojou sučkou Karen, ktorá sa slávnosti z pochopiteľných dôvodov nezúčastnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu