Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezdička z Beverly Hills 90210: Bez mejkapu by ste o ňu ani nezakopli!

Nenalíčená AnnaLynne McCord pôsobí ako tuctové dievča. Zobraziť galériu (6)
Nenalíčená AnnaLynne McCord pôsobí ako tuctové dievča.

VANCOUVER – To je ale rozdiel! AnnaLynne McCord (24) patrí k ústredným postavám nových častí legendárneho tínedžerského seriálu a je považovaná za jednu z najkrajších dievčat hereckého obsadenia. Bez rúk šikovných maskérov sa však aj ona mení na bežnú „tuctovku“ z ulice.

V súkromí je z nej sivá myška! Keď sa AnnaLynne McCord objaví pred kamerami alebo na červenom koberci, na nedostatok pozornosti sa rozhodne sťažovať nemôže. Kritici ju zvyknú častovať superlatívmi, zvlášť po tom, čo podozrenia z anorexie okolo nej utíchli. V dave medzi ostatnými cestujúcimi by ste však ospevovanú herečku zrejme vôbec nespoznali.

Sivastá pleť aj vyrážky – to všetko „zdobí“ tvár seriálovej hviezdy, pokiaľ si na ňu nenanesie vrstvu mejkapu. Princeznovské vlasy a pekné črty tváre síce nezaprie, no nenalíčená oslnivou krásou rozhodne nevyniká. Na kanadskom letisku sa cez víkend poflakovala takmer tri hodiny, príliš veľký rozruch však nenarobila.

Plastový pohárik s čili a fľaša vody z letiskového zariadenia s rýchlym občerstvením zamestnávala Annu, pokiaľ čakala na svojho o 18 rokov staršieho milenca. Dominic Purcell známy zo seriálu Prison Break sa totiž poriadne zdržal na imigračnom oddelení. Žeby pôsobil nebezpečne aj mimo nakrúcania? Tak či onak, po trojhodinovom maratóne s úradníkmi sa s mladučkou partnerkou zvítal šťavnatým bozkom. A to, že nebola namaľovaná, mu očividne vôbec neprekážalo.

Tip: Pozrite si večer nejaký dobrý seriál. Vybere si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu