Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nahé prsia a vlajka na zadku: Úklon, páni, toto je urodzená striptérka!

Do kráľovskej rodiny vďaka svadbe pribudne aj erotická tanečnica Zobraziť galériu (3)
Do kráľovskej rodiny vďaka svadbe pribudne aj erotická tanečnica

LONDÝN – Škandál v kráľovskej rodine! Zatiaľ čo Británia doslova šalie zo svadobných príprav, v zákulisí to vrie ešte viac. Princ William sa totiž podľa najnovších zistení plánuje priženiť do nie celkom ideálnej rodiny – Kate Middleton je príbuzná s poriadne divokou striptérkou!

Štátny symbol a korunka na hlave – žeby išlo o princeznú? Áno, ale poriadne svojskú! Reč je o dvadsaťročnej kráske menom Katrina Darling, ktorá momentálne robí vrásky členom britského kráľovského rodu. Zistilo sa totiž, že dráždivá blondínka je sesternicou z druhého kolena princovej nastávajúcej. A hoci jej veľká láska k erotike dvoru veľmi nevonia, svadba sa rušiť určite nebude. Veď o pikantnom príbuzenskom vzťahu nevedela ani samotná Kate!

O pozornosť médií sa Katrina, ako inak, prihlásila sama od seba. Novinárom prezradila, že svoje povolanie miluje a vyzliekanie sa za peniaze si ako svoj chlebík vybrala už v sedemnástich. Prvé vystúpenie absolvovala len dva týždne po tom, čo prekročila prah dospelosti a odvtedy si pod svojou kariérou nevie predstaviť nič iné. A čo na to jej matka?

„Začalo to ako hobby, ale teraz to robí ako bokovku medzi zamestnaniami. Má rada komediálnu stránku striptízu,“ povedala v rozhovore, v ktorom si neodpustila ani poznámku na budúcu princeznú. „Predpokladám, že Kate Middleton bude celkom prekvapená, keď sa dopočuje, čo Katrina robí.“ Kate si však zo vzniknutej situácie zúfať určite nemusí. Veď dokonalá predsa nie je žiadna rodina!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu