Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Gillian Anderson z Aktov X: Priznala lesbické vzťahy!

Gillian Anderson Zobraziť galériu (6)
Gillian Anderson

USA - Americká herečka Gillian Anderson, známa predovšetkým ako Dana Scully z mysteriózneho seriálu Akty X (1993 - 2002), mala v minulosti vzťahy so ženami. Priznala to v rozhovore pre časopis Out.

 "Viete, už mám dosť rokov na to, aby som o tom mohla hovoriť," uviedla. "Mala som dlhodobý vzťah so ženou, keď som bola na strednej škole," dodala. Tiež chodila s rôznymi ľuďmi, ktorí podľa jej slov ostatných desili. "Mala som vzťah s punkrockerom závislým od drog a potom s niekým, kto bol odo mňa omnoho starší," uviedla. Štyridsaťtriročná herečka randila aj s ďalšími ženami, no nazvala to skôr výnimkou ako pravidlom.

Anderson je okrem Aktov X známa aj z filmov Podoby lásky (1998), Posledný škótsky kráľ (2006), Pravidlá násilia (2007), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Johnny English sa vracia (2011) či seriálu Great Expectations (2011), kde stvárňuje pani Havishamovú. Herečka bola dva razy vydatá i rozvedená, s prvým manželom Clydeom Klotzom má dcéru Piper Maru. Jej partnerom je momentálne Mark Griffiths, ktorému porodila synov Oscara a Felixa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu