Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obľúbená herečka vyšla s pravdou na povrch: Som lesbička!

Ellen Page Zobraziť galériu (6)
Ellen Page (Zdroj: SITA)

KANADA - Kanadská herečka Ellen Page prehovorila o homosexuálnej orientácii. Dvadsaťšesťročná hviezda na úvodnom podujatí konferencie za boj pre práva LGBTI komunity, ktoré sa konalo v piatok v americkom meste Las Vegas, vyhlásila, že je lesbička.

"Som unavená zo skrývania sa a ignorovania. Dlhé roky som trpela, pretože som sa bála povedať pravdu," uviedla počas príhovoru. "Som mladá, ale naučila som sa, že láska, krása, radosť a tiež aj bolesť, ktoré z nej vyplývajú, sú najúžasnejším darom, ktorý môžete dať a dostať. Zaslúžime si zažívať lásku naplno, v rovnosti, bez hanby a kompromisov," vyhlásila na podujatí Page.

Ellen Philpotts-Page začala hereckú kariéru v rôznych kanadských televíznych reláciách. Slávu jej však prinieslo účinkovanie vo filme Juno: Nezrelá na dieťa (2007), za ktoré ju nominovali na Oscara, Zlatý glóbus a cenu BAFTA. Objavila sa aj vo filmoch Smart People (2008), Rollerky (2009) či. Počiatok (2010). V roku 2014 ju diváci budú môcť vidieť v ďalšom filme zo série X-Men, Budúca minulosť, kde opäť stvárni Kitty Pryde. Po prvý raz sa role zhostila v roku 2006 vo filme X-Men: Posledný vzdor. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu