Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ďalšia spuchnutá a vyžehlená: Takto zmenila krásnu herečku plastika!

Ashley Judd pred desiatimi rokmi a v súčasnosti Zobraziť galériu (7)
Ashley Judd pred desiatimi rokmi a v súčasnosti (Zdroj: isifa)

TORONTO – Bolo jej to treba? Hoci Ashley Judd (43) mala pred desiatimi rokmi anjelskú tvár s výraznými črtami, dnes by jej slovenský divák mohol dať pokojne prezývku Bambuľka. Herečka sa totiž pripojila k dámam, ktoré vrásky nestrpia. Vďaka nedávnemu zákroku má nafúknuté líca ako nikdy doteraz.

Ku kráse si veľmi nepomohla! Aj keď Ashley Judd má na konte viacero úspešných snímok, v našich končinách sa zrejme najviac zviditeľnila v thrilleri Ťažký zločin. V ňom zaujala ako krásna právnička so súmerným nosom a pekne vykrojenými plnými perami. Táto vizáž je však s odstupom desiatky rokov v jej prípade minulosťou. Jej tvár je okrúhla a doslova opuchnutá.

S bobrími lícami Ashley pred pár dňami prekvapila v kanadskej talkšou, do ktorej prišla predstaviť svoj nový televízny seriál s názvom Missing. Kvôli mladistvému zovňajšku však s najväčšou pravdepodobnosťou podstúpila zákrok v podobe výplne tváre. Jeho efektom nebola len  vypnutá pleť, ale aj do očí bijúce nafúknutie. A to si všimlo slušné množstvo fanúšikov.

„Čo sa stalo s tvárou Ashley Judd? Ďalšia mäsiarska plastika?“ pýta sa v diskusii siete Twitter rozhorčený divák. Takýchto komentárov však postupne pribúdalo ako húb po daždi. „Vyzerá to tak divne spuchnuto, ale nezdá sa, že by pribrala,“ napísal ďalší z internetových užívateľov. Zdá sa teda, že obdivovateľom známych krások hollywoodsky trend veľmi nevonia. Veď nájsť medzi celebritami tie, ktoré starnú so cťou a prirodzene, je ako hľadať ihlu v kope sena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu