Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Krásna Eva Longoria odkopla milenca: Toto telo je opäť voľné!

Eva Longoria Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria

LOS ANGELES - Americká herečka Eva Longoria, známa predovšetkým zo seriálu Zúfalé manželky (2004), sa rozišla s Eduardom Cruzom, ktorý je mladším bratom herečky Penélope Cruz.

Pre magazín People to uviedol nemenovaný zdroj z herečkinho okolia. Dvojica spolu začala chodiť vo februári minulého roka, približne mesiac po tom, čo sa Longoria rozviedla s francúzskym basketbalistom Tonym Parkerom.

Longoria, ktorá budúci týždeň vo štvrtok oslávi 37. narodeniny, bola najprv v rokoch 2002 až 2004 vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa potom zoznámila s Parkerom, ktorý ju po dvoch rokoch chodenia požiadal o roku. Vzali sa v júli 2007 v rímskokatolíckom kostole v Paríži, pričom na svadbe sa zúčastnili napríklad Lionel Richie, Jamie Foxx, Thierry Henry alebo hollywoodsky pár Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta Jones.

V novembri 2010 však herečka podala žiadosť o rozvod, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Skutočným dôvodom však bolo údajne to, že Longoria našla v mobilnom telefóne svojho vtedajšieho manžela stovky textových správ od inej ženy. Dvojica sa oficiálne rozviedla 28. januára 2011. 

Eva Longoria a Eduardo Cruz už netvoria pár.
Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria a Eduardo Cruz už netvoria pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu