Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Eva Longoria si našla zajačika: Randí s o 12 rokov mladším futbalistom

Mark Sanchez a Eva Longoria Zobraziť galériu (6)
Mark Sanchez a Eva Longoria (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Eva Longoria priznala vzťah s hráčom amerického futbalu Markom Sanchezom. Hviezda seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012) to prezradila moderátorovi a zároveň jej kamarátovi Mariovi Lopezovi počas rozhovoru pre reláciu Extra.

"Ja a Mark sa máme fajn. Chodíme spolu a sme šťastní," vyjadrila sa 37-ročná Longoria, ktorá spočiatku o svojom novom 25-ročnom priateľovi nechcela vôbec hovoriť, no nakoniec podľahla moderátorovým otázkam.

Rodáčku z Texasu za rolu Gabrielle Solis v seriáli Zúfalé manželky v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. V roku 2007 získala na udeľovaní People's Choice Award titul Najobľúbenejšia ženská televízna hviezda. Diváci ju môžu poznať aj zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa zoznámila s basketbalistom Tonym Parkerom, ktorého si v júli 2007 vzala v rímskokatolíckom kostole v Paríži, no už v novembri 2010 pre jeho údajnú neveru podala žiadosť o rozvod. Následne začala randiť s bratom herečky Penelope Cruz Eduardom Cruzom, s ktorým sa v júni rozišla. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu