Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zdeptaná Eva Longoria: Exmanželova nevera ju položila!

Longoria je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky Zobraziť galériu (5)
Longoria je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky

USA - Americká herečka Eva Longoria (37) priznala, že nevera jej exmanžela Tonyho Parkera otriasla jej inak vysokým sebavedomím.

 

"Som si istá sama sebou. Naozaj som! A nie som namyslená," vysvetlila v relácii The Conversation With Amanda de Cadenet. "Boli však chvíle, keď som premýšľala: 'Nie som dosť príťažlivá? Nie som dosť pekná? Nie som dosť múdra?' Ale pri mnohých takýchto otázkach som okamžite prestala a povedala som si: 'Nie, s týmto nezačínaj.' Môžete sa totiž dostať do začarovaného kruhu, alebo pokračovať v robení iných vecí," dodala. Longoria tiež prezradila, že veľmi túžila vedieť, prečo ju Parker podviedol.

Rodáčka z Texasu je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky (2004-2012). Za jej výkon ju v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. Diváci ju poznajú i zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). Manželstvo s basketbalistom Tonym Parkerom sa rozhodla ukončiť po tom, ako v jeho telefóne našla stovky SMS správ od inej ženy. Malo ísť o manželku Parkerovho spoluhráča z tímu San Antonio Spurs Brenta Barryho. Podľa Longorie to nebola jediná žena, s ktorou ju Francúz podvádzal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu