Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásna Eva Longoria je opäť sama: Rozchod s bratom Penélope Cruz!

Hviezda začala randiť s Eduardom Cruzom niekoľko týždňov po rozvode s Tonym Parkerom Zobraziť galériu (5)
Hviezda začala randiť s Eduardom Cruzom niekoľko týždňov po rozvode s Tonym Parkerom (Zdroj: SITA)

USA - Americká herečka Eva Longoria (37) a španielsky hudobník Eduardo Cruz sa opäť rozišli. Pre médiá to potvrdil hovorca mladšieho brata oscarovej herečky Penélope Cruz.

Dvojica ukončila rok trvajúci vzťah už v marci, no následne sa dali znovu dohromady. "Som zamilovaná. Som beznádejná romantička," povedala herečka, známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012), minulý mesiac. Ešte minulý týždeň bulvárni fotografi zachytili pár spolu v španielskej Seville.

Rodáčku z Texasu za rolu Gabrielle Solis v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. V roku 2007 získala na udeľovaní People's Choice Award titul Najobľúbenejšia ženská televízna hviezda. Diváci ju môžu poznať aj zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008).

V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa zoznámila s basketbalistom Tonym Parkerom, ktorý ju po dvojročnom vzťahu požiadal o roku. Vzali sa v júli 2007 v rímskokatolíckom kostole v Paríži. V novembri 2010 však herečka podala žiadosť o rozvod, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Príčinou rozpadu manželstva však bolo údajne to, že Longoria našla v mobilnom telefóne svojho vtedajšieho manžela stovky textových správ od inej ženy. Dvojica sa oficiálne rozviedla 28. januára 2011. Hviezda začala randiť s Eduardom Cruzom niekoľko týždňov po rozvode. 

Tip: Pozrite si Zúfalé manželky v televízii. Vyhľadajte ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu