Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Detaily pohrebu Whitney Houston: Príde ex aj Kevin Costner!

Whitney Houston Zobraziť galériu (9)
Whitney Houston

LOS ANGELES - Rodina zosnulej speváčky Whitney Houston oficiálne pozvala na sobotnú poslednú rozlúčku aj jej exmanžela Bobbyho Browna. Portál TMZ.com o tom informovali nemenovaní príbuzní speváckej hviezdy.

“V poslednú chvíľu rodina začala mať pocit, že Bobbyho prítomnosť prispeje k pokojnej atmosfére na pohrebe, aj keď niektorí boli proti,“ uviedol jeden z nich. Niekoľko členov speváčkinej rodiny nesúhlasilo s Brownovou účasťou preto, lebo ho obviňujú z problémov jeho bývalej manželky. Nakoniec sa však dohodli, pričom spevák pozvanie údajne prijal.


Posledná rozlúčka so 48-ročnou Houston sa uskutoční v sobotu v New Hope Baptist Church v jej rodnom Newarku, pričom fanúšikovia ju budú môcť sledovať online. Rodina zosnulej speváckej hviezdy totiž súhlasila s prítomnosťou jednej kamery vo vnútri kostola. Obrad bude slúžiť pastor a gospelový spevák Marvin Winans, ktorý v roku 1992 zosobášil Houston a Bobbyho Browna. Smútočnú reč by mali predniesť aj herec Kevin Costner a producent Clive Davis, ktorý so speváčkou spolupracoval od začiatku jej kariéry. Na pohrebe okrem toho zaspievajú Aretha Franklin a Stevie Wonder. Speváčku následne pochovajú na Fair View Cemetery vo Westfielde.

Whitney Houston skonala v sobotu 11. februára po tom, čo ju našli bez známok života vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Jej smrť pravdepodobne spôsobila kombinácia antidepresív s aktívnou látkou alprazolam s ďalšími liekmi a alkoholom. Pitvu vykonali v nedeľu, presná príčina úmrtia však bude známa až po výsledkoch toxikologických testov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu