Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Houston dala posledné zbohom už aj rodina: Odpočíva vedľa otca

Houston pochovávali v zlatej rakve Zobraziť galériu (6)
Houston pochovávali v zlatej rakve

WESTFIELD - Popová diva Whitney Houston, ktorá zomrela minulú sobotu, dnes spočinula vedľa svojho otca na cintoríne Fairview vo Westfield v americkom štáte New Jersey. V sobotu sa s ňou počas emóciami nabitého obradu, ktorý sprevádzali slzy aj smiech, rozlúčili jej príbuzní a priatelia. Dnes jej posledné zbohom prišla dať už len rodina.

Pri vchode na cintorín Fairview sa podľa portálu TMZ.com zhromaždil dav fanúšikov Houston, ktorí ju chceli odprevadiť do cieľa jej cesty domov. Tak hovorili priatelia speváčky o sobotňajšom pietnom obrade, ktorý sa konal v baptistickom kostole Nové nádeje v Newarku. V tamojšom zbore začínala svoju spevácku kariéru.

Slávnostnú atmosféru sobotňajšieho obradu narušil jedine bývalý manžel Houston Bobby Brown, ktorý z neho po niekoľkých minútach naštvane odišiel kvôli sporu o to, kde má sedieť jeho sprievod. O niekoľko hodín neskôr už stál na scéne. Podľa portálu New York Daily News počas koncertu pôsobil uvoľnene a prekypoval energiou. "Boh žehnaj mojej bývalej manželke," povedal Brown, ktorý podľa mnohých môže za to, že to s kariérou Houston po svadbe v roku 1992 začalo ísť z kopca. Mali spolu teraz 18-ročnú dcéru Bobbi Kristinu.

Bezvládne telo speváčky našiel minulú sobotu vo vani hotelového apartmánu v Los Angeles jej osobný strážca. Príčina smrti sa vyšetruje. Houston bola šesťnásobnou držiteľkou Grammy, svetovú slávu jej priniesol hit I Will Always Love You z filmu Osobný strážca. V ňom zažiarila po boku Kevina Costnera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu