Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Senzácia medzi celebritami: Grammy ovládli dve afektované dievčatká!

Sophia Grace Brownlee a jej sesternica Rosie McClelland si užívajú pozornosť celebrít. Zobraziť galériu (4)
Sophia Grace Brownlee a jej sesternica Rosie McClelland si užívajú pozornosť celebrít. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Čo z nich len vyrastie? Aj nad touto otázkou sa zamýšľajú fanúšikovia americkej moderátorky Ellen DeGeneres (54), ktorej sa podaril husársky kúsok. Namiesto seba na Grammy vyslala dve maloleté britské sesternice. Celebrity zvučných mien tak spovedali preafektované a uvrieskané dievčatká.

V útlom veku hviezdami červeného koberca! Takéhoto úspechu sa dočkala osemročná Sophia Grace Brownlee a jej o tri roky mladšia sesternica Rosie McClelland. Prepracovali sa totiž tam, kde sa dostane len hŕstka vyvolených z hudobného sveta – na 54. ročník udeľovania prestížnych cien Grammy. A aby toho nebolo málo, so svetoznámymi celebritami si zapózovali a vymenili zopár slov.

Malé vyslankyne populárnej moderátorky postupne odchytávali také osobnosti ako Katy Perry, Rihanna, Fergie či Taylor Swift. Všetko sa to dialo za prítomnosti kamier, aby záznam neušiel ani divákom pri televíznych obrazovkách. Fanúšikovia talkšou s Ellen DeGeneres mali tak možnosť na vlastné oči vidieť dve školáčky v akcii – nechýbal piskot, rozhadzovanie rukami, široké úsmevy či okaté komplimenty. O tom, ako celú udalosť vnímali, dievčatá neskôr porozprávali aj v štúdiu.

„Všetky hviezdy sa zoradili a prišli nás pozrieť. Neboli sme ani trochu nervózne,“ nadchýnala sa Rosie. „Mne sa najviac páčil Flo Rida, pretože mi dal svoje slnečné okuliare a povedal, že by si ich nedal dole kvôli nikomu. To bolo skvelé,“ doplnila Sophia. Sesternice sa do povedomia veľkej mláky pritom dostali prostredníctvom servera YouTube, kde ich video zaujalo státisíce užívateľov. Odvtedy stihli rappovať s Nicki Minaj a pravidelne spievajú pred kamerami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu