Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Veteránky vpred: Modelky vo výslužbe vypálili rybník mladým kráskam!

Christie Brinkley a Linda Evans zažiarili na móle ako za starých čias. Zobraziť galériu (8)
Christie Brinkley a Linda Evans zažiarili na móle ako za starých čias. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Zatienili ich! Hoci na prehliadkových mólach zvyčajne hviezdia modelky do 30 rokov, nemusí to byť vždy pravidlom. Dôkazom je nedávna módna šou vo Veľkom jablku, kde v centre pozornosti zostali dámy okolo šesťdesiatky. Christie Brinkley (58) a Linda Evans (69) sa predviedli v neuveriteľnej forme.

Do starého železa zďaleka nepatria! Aj keď by Christie Brinkley a Linda Evans mohli dávno odpočívať na dôchodku, zatiaľ na to dôvod rozhodne nemajú. Svoje krivky tento týždeň prepožičali charitatívnej organizácii The Heart Truth, pod záštitou ktorej sa konala prestížna módna prehliadka. A aj napriek tomu, že jej dominovali mladšie ročníky, tie dvom čulým veteránkam nesiahali ani po členky.

Keďže zmyslom benefičného podujatia bolo upozorniť na prevenciu srdcovo-cievnych chorôb, celá kolekcia predvádzaných modelov sa niesla v odtieňoch červenej. Tú si zo všetkých krások najviac užívala práve Christie, ktorá v zrelom veku bez ostychu vystavovala na obdiv svoje ženské zbrane. V ničom však nezaostávala ani Linda v priliehavej róbe po kolená. Skutočný vek by ste obom modelkám hádali naozaj márne.

Z neskôr narodených celebrít sa na móle blysli herečky Minka Kelly a Rose McGowan. Zahanbiť sa však nedala ani speváčka Gloria Estefan, ktorá sa pridala do klubu zachovalých päťdesiatničiek.

Veľmi osobný podtón mala celá akcia práve pre Christie. Jej mama totiž trpí vážnym ochorením srdca, pričom prekonala už päť mŕtvic a srdcový infarkt: „Moji rodičia chápu viac než ktokoľvek iný dôležitosť správnej starostlivosti. Sú na mňa hrdí,“ nechala sa počuť v rozhovore v zákulisí. Ostáva len dúfať, že jej sa podobné problémy budú vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu