Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Čo treba k úsmevu Victorie Beckham? Dobrý biznis a plnú podporu!

Victoria Beckham sa konečne usmiala - vďaka vlastnému triumfu. Zobraziť galériu (13)
Victoria Beckham sa konečne usmiala - vďaka vlastnému triumfu. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Konečne trochu rozmrzla! Hoci má Victoria Beckham (37) povesť ľadovej kráľovnej s kamennou tvárou, kvôli nedávnej spoločenskej udalosti urobila výnimku. Priamo na móle totiž vyčarila úsmev, ktorý aspoň navonok pôsobil nenútene. Takto potešiť ju však dokázal „len“ megaúspech vo vlastných radoch.

Zahľadená do seba? O tom, že Victoria Beckham patrí k uznávaným módnym ikonám, si dovolí pochybovať čoraz menej kritikov. Modely z jej dizajnérskej dielne sa totiž medzi celebritami výborne predávajú a o potlesk na prehliadkach tiež nie je núdza. Inak tomu nebolo ani počas Týždňa módy vo Veľkom jablku, kde britská hviezda uviedla svoju zbrusu novú kolekciu pre sezónu jeseň/zima 2012-13.

V závere úspešnej módnej šou sa Victoria prešla po móle v jednoduchých čiernych šatách s opaskom a v lodičkách s platformou. To, čím svojich priaznivcov prekvapila najviac, však sršalo z jej tváre – pyšná brunetka od radosti zvlnila pery do úsmevu. Tentoraz však mala na to o jeden dôvod navyše. V prvej rade totiž sedel manžel David, ktorý si z hľadiska premiérovo vychutnával plody jej tvrdej práce.

Do New Yorku futbalista síce priletel za manželkou, garde však robil najmä ich malej dcérke Harper Seven. Zatiaľ čo Victoria sa s polročnou ratolesťou v náručí tvári vždy prísne, David si jej spoločnosť naozaj užíval. Prečo je to tak, dizajnérka vôbec neskrýva. „Och, Harper je totálne ockovo dievčatko. Toto je Davidova prvá šou. Myslím, že si len teraz uvedomil, ako tvrdo pracujem, že to nie je iba hobby,“ nechala sa počuť v rozhovore po prehliadke. Nechajme sa teda prekvapiť, či ju niekedy rovnako poteší aj úspech manžela či vlastných detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu