Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lady Gaga sa vyliečila z bulímie: Vďaka hlasivkám!

Lady Gaga Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Americká speváčka Lady Gaga tvrdí, že sa vyliečila z bulímie preto, aby zachránila svoj hlas. Uviedla to na stretnutí mladých žien v Brentwood School v Los Angeles.

"Na strednej škole som neustále vracala, takže vôbec nie som taká sebavedomá. Chcela som byť štíhla malá baletka, no bola som bacuľatá Talianka, ktorej otec každý večer pripravil mäsové guľôčky,“ vysvetlila. Vracanie jej údajne poškodzovalo hlasivky. "Zhoršil sa mi hlas, tak som musela prestať. Kyselina na hlasivkách – naozaj zlé,“ dodala.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, má na konte tri nahrávky. Známa po celom svete sa stala vďaka piesňam Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 150 cien, medzi ktorými nechýba päť Grammy.

Dve z nich získala vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú úspešné single Born This Way, Judas, Edge of Glory, You and I a Marry the Night.

Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu osobnosť roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.nme.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu