Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skutočná tvár Lady Gaga: Takto vyzerá v súkromí bez kvapky mejkapu!

Lady Gaga fanúšikom odhaľuje svoje súkromie prostredníctvom Twitteru. Zobraziť galériu (21)
Lady Gaga fanúšikom odhaľuje svoje súkromie prostredníctvom Twitteru. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Z drsnej príšerky nežná kvetinka? Hoci speváčku Lady Gaga (25) inak ako s výrazným líčením na verejnosti nevidieť, pre svojich fanúšikov urobila výnimku. Dramatický imidž odložila bokom a prebudila v sebe jemnú ženu s prirodzenou tvárou. Bez mejkapu a zásahov retušéra.

Aj chameleón občas potrebuje pauzu! Odkedy sa Lady Gaga prepracovala na výslnie hudobného neba, vystriedala stovky bizarných kostýmov s nánosmi mejkapu na tvári. O to výnimočnejšie pôsobia fotografie, na ktorých pózuje s takzvaným nahým líčením či úplne bez neho. Hrubé očné linky a do očí bijúci rúž blondínka nenosí nonstop. Ako vyzerá bez nich, pre jej nasledovníkov v mokroblogovacej sieti Twitter už nie je tabu.

„Krásny deň želám!“ popriala Gaga včera všetkým svojim priaznivcom prostredníctvom autoportrétu. Ten vyrobila a zverejnila na internete použitím mobilného telefónu. V ležérnom tope so spadnutým ramienkom pritom aj bez pomoci maskéra nevyzerá najhoršie. Na obočí a perách má zrejme stopy permanentných skrášľovacích prípravkov, inak so sebou viac neexperimentovala. Vďaka slabšiemu rozlíšeniu a kvetu zastoknutému do vlasov pôsobí sviežo a veľmi nežne.

Či sa vám prirodzená hudobná hviezda pozdáva viac ako jej divoké a zmachlené druhé „ja“, už posúďte sami. Isté ale je, že Gaga si takýmto spôsobom udržuje s fanúšikmi naozaj vrúcny kontakt. Minule sa ich, napríklad, pýtala na názor ohľadne náušníc z bižutérie, ktoré na prvý pohľad vyzerali ako ozajstný luxusný šperk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu