Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kamarátka až za hrob: Victoria Beckham chránila cudnosť Evy Longorie!

Victoria Beckham špásovala pred objektívom s Evou Longoriou. Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham špásovala pred objektívom s Evou Longoriou. (Zdroj: Facebook, )

LOS ANGELES – Vie byť oporou! Hoci sa Victoria Beckham (37) kamarátkami príliš neobklopuje, tým v najužšom kruhu je vždy ochotná podať pomocnú ruku. Na nedávnej spoločenskej akcii takto „zachraňovala“ Evu Longoriu (36). A navzdory svojej povesti si pritom užívala množstvo zábavy.

Je „kamoškou“ na správnom mieste! Aj keď Victoriu Beckham verejnosť vníma ako chladnú dámu, ktorá sa sotva usmeje, jej najbližšie okolie sa zrejme nemá na čo sťažovať. Módna ikona tento týždeň svojou prítomnosťou podporila benefičné podujatie, ktoré sa konalo pod záštitou dlhoročnej priateľky Evy Longorie priamo v jej reštaurácii. Victoria nezaváhala a pred objektívom ju pohotovo uchránila od pikantného faux-pas.

Hviezda seriálu Zúfalé manželky sa ako hostiteľka nedala zahanbiť a večer ozdobila v poriadne vyzývavých šatách. Na niektorých záberoch sa dokonca zdalo, že z hlbokého výstrihu bez ramienok jej už-už niečo vykukne. Aby však paparazzi neodišli s cenným úlovkom, zakročila práve britská celebrita. Tá na spoločnej fotografii Eve zakryla inkriminované miesta oboma dlaňami.

O fotku, ktorá vznikla v duchu skvelej nálady celej akcie, sa drobná kráska podelila v sieti Facebook. Victoria síce rovnako žiarivý úsmev nepredviedla, pokúsila sa však aspoň o náznak úškrnu. Ako sa teda zdá, pred médiami sa drobnými krokmi snaží svoj imidž poopraviť. Ktovie, či sa raz od nej dočkáme aj spontánneho smiechu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu