Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ted z Ako som spoznal vašu mamu: Prehovoril o drogách!

Josh Radnor Zobraziť galériu (2)
Josh Radnor

LOS ANGELES - Americký herec Josh Radnor, známy ako Ted Mosby zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005), sa chystá napísať memoáre. V knihe s názvom One Big Blissful Thing opíše svoje detstvo na predmestí Ohia a jeho skúsenosti s drogami.

Publikácia predstaví herca ako chlapca, ktorý jazdil do školy veľkým žltým autobusom a sledoval Show Billa Cosbyho (1984 - 1992) a filmy s Johnom Hughesom. Okrem iného Radnor spomenie aj svoju skúsenosť s halucinogénmi. V roku 2007 sa totiž vybral do amazonského pralesa, kde ho šaman pohostil čajom z rastliny ayahuasca. Ten už vyskúšalo viacero známych osobností ako Sting, Tori Amos či Paul Simon.

Tridsaťsedemročný Radnor sa okrem herectva a písania knihy venuje produkcii, réžii a scenáristike. Jeho režijným debutom bola snímka HappyThankYouMorePlease (2010), v ktorej si aj zahral a zožal úspech na festivale Sundance.

V najbližších dňoch bude mať premiéru ďalší jeho film Liberal Arts, kde stvárňuje 35-ročného muža, ktorý sa zamiluje do 19-ročnej študentky (Elizabeth Olsen). Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu