Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Táto herečka má už po 50-tke? Veď v bikinách predvádza telo sexbomby!

Rita Rusic v zrelom veku vyráža v bikinách dych. Zobraziť galériu (3)
Rita Rusic v zrelom veku vyráža v bikinách dych. (Zdroj: isifa)

MIAMI – Starnutie sa jej netýka? Hoci Rita Rusic o päť mesiacov oslávi už 52. narodeniny, krivkami pripomína sexicu v najlepších rokoch. Svojím zovňajškom v týchto dňoch rozpaľuje miamskú pláž, pričom o pozornosť núdzu rozhodne nemá. S postavičkou ako lusk totiž vyzerá takmer o polovicu mladšie. A je pri tom neuveriteľne sexi!

Ako to len robí? Aj keď o zachovalé päťdesiatničky v šoubiznise nie je núdza, len máloktorá z nich sa môže pochváliť figúrou bez jedinej chybičky. Pri pohľade na taliansku krásavicu Ritu Rusic by vám však jej skutočný vek zrejme ani neprišiel na um. Stehná bez okatej celulitídy a pevné vnady sa totiž u dámy v zrelom veku len tak nevidia!

Tak ako celý zástup jej známejších kolegýň, aj Rita sa rozhodla osláviť začiatok nového roka vo vychytenom prímorskom rezorte. Hviezda zo sveta kinematografie chytá bronz na slnkom zaliatej Floride, pričom priťahuje zraky nielen tamojších dovolenkárov. Dráždivé šnúrky jej horného dielu bikín neušli najmä pozorným očiam paparazzov. A uznajte sami, že sa je na čo pozerať!

Kráska s chorvátskymi koreňmi síce odštartovala svoju kariéru ako herečka, v súčasnosti sa však realizuje najmä ako šéfka nakrúcania snímok z režisérskej stoličky. Na konte má zatiaľ približne 60 filmov a tak skoro sa svojho chlebíka zrejme nevzdá. V živote si však vyskúšala aj spevácku dráhu a rolu matky. Na svet priviedla dve ratolesti – dcéru Vittoriu a syna Maria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu