Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Uznávaná herecká hviezda hore bez: Kde nechala prsia?!

Evan Rachel Wood obnažila prsia, no veľkosťou príliš neohúrila. Zobraziť galériu (8)
Evan Rachel Wood obnažila prsia, no veľkosťou príliš neohúrila.

LOS ANGELES – Príroda k nej príliš štedrá nebola! Hoci na Evan Rachel Wood (24) kritici nešetria chválospevmi, hollywoodskym sexsymbolom sa zrejme nikdy nestane. Škandalózna plavovláska síce talent nezaprie, v oblasti hrudníka sa však pochváliť nemá čím. Veď je takmer úplne plochá!

Škandalózna, no vzbudzujúca rešpekt! Aj tak by sa dala charakterizovať mladučká hollywoodska hviezda, ktorá vo svete kinematografie nepatrí k žiadnym nováčikom. Napriek tomu, že do tridsiatky má ďaleko, kariéru si stihla rozbehnúť na plné obrátky. Aj vďaka tomu je o ňu zo strany magazínov čoraz väčší záujem. Jednému z nich sa dokonca Evan Rachel Wood podarilo vyzliecť!

Ukázala prsia aj kus zadku! Aj keď sa americká herečka pýši postavičkou ako lusk, ženské tvary jej zatiaľ chýbajú. Bez bielizne jej prednosti totiž pripomínajú skôr krivky dospievajúcej tínedžerky. To však Evan od provokatívnych záberov pre časopis Flaunt neodradilo ani náhodou. Pred objektív fotografky Ellen von Unwerth sa postavila tak, ako ju príroda stvorila. A z jej odvážnych póz srší neuveriteľné sebavedomie!

Herecká diva sa práci pred kamerami venuje už od detstva, pričom na konte má slušné množstvo snímok. S nomináciou na Zlatý glóbus neušla pozornosti britského denníka The Guardian, ktorý ju označil za „najlepšiu herečku svojej generácie“. Nezaháľa však ani v súkromí. Do augusta roku 2010 bola zasnúbená s búrlivákom Marilynom Mansonom. Už rok nosí zásnubný prsteň od Jamieho Bella, v sexualite sa však nijako neobmedzuje. V rozhovore pre magazín Esquire sa otvorene priznala k bisexuálnej orientácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu