Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kam sa podeli jej zvodné tvary? Transformerka je chudá ako trieska!

Rosie Huntington-Whiteley s milencom Jasonom Stathamom Zobraziť galériu (12)
Rosie Huntington-Whiteley s milencom Jasonom Stathamom (Zdroj: isifa)

MIAMI – Stráca sa mu pred očami! Hoci Rosie Huntington-Whiteley (24) ešte donedávna patrila medzi dámy s najsexi krivkami sveta, po boku milenca Jasona Stathama (44) poriadne stráca na váhe. Jej postavička v bikinách už zďaleka nie je to, čo bývala. Pozrite, aké má vychudnuté nohy!

Stále ako dve hrdličky! Hoci akčného hrdinu a modelku delí 20-ročný vekový rozdiel a častokrát aj tisíce kilometrov, navonok pôsobia ako šťastne zamilovaný párik. Inak tomu nebolo ani na slnkom zaliatej Floride, kde sa dvojica lúčila so starým rokom. Ich idylka na miamskej pláži však mala jednu chybičku krásy. Hviezda tretieho pokračovania ságy Transformers vyzerala priam desivo vychudnutá!

Tenučký pás, trčiace bedrá a nohy ako špáradlá – v takejto forme sa plavovláska pretŕčala ruka v ruke s Jasonom. Pozornosť okolia a všadeprítomných paparazzov jej pritom vôbec neprekážala. Medzi ľudí si bez ostychu vyrazila len v spodnom diele bikín a v ležérnom krátkom tope. Ako sa však zdá, s diétami a cvičením to v posledných dňoch poriadne prehnala!

Napriek nabitému pracovnému harmonogramu sa Rosie na svoj vzťah zatiaľ nesťažuje, práve naopak. S Jasonom síce netrávi toľko času ako bežné dvojice, popri cestovaní je však chýba iba vôňa domova. „Chýba mi Anglicko, predovšetkým kultúra a priatelia,“ zdôverila sa v nedávnom interview. A ako prezradil jej hovorca, s milencom je všetko v najlepšom poriadku: „Rosie a Jason sú mimoriadne úspešní v tom, čo robia. Niekedy sú dlho od seba, no Rosie sa osamelá necíti a jej vzťah sa kvôli tomu nerozpadáva.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu