Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Oslnivá Transformerka s Kuriérom na zadnom sedadle: Vášnivo sa vrhli na seba!

Jason Statham to po boku svojej lásky Rosie Huntington-Whiteley nevydržal a vybozkával ju rovno na zadnom sedadle. Zobraziť galériu (12)
Jason Statham to po boku svojej lásky Rosie Huntington-Whiteley nevydržal a vybozkával ju rovno na zadnom sedadle. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Stále to medzi nimi poriadne iskrí! Hoci sa vo vzťahu Jasona Stathama (46) a Rosie Huntington-Whiteley (27) otvorene šuškalo o kríze či dokonca rozchode, dnes sú do seba zamilovanejší než kedykoľvek predtým. Svedčia o tom do oka bijúce záblesky vášne, ktoré si dvojica prejavovala nielen pred priateľmi, ale aj číhajúcimi paparazzmi.

Nevedia sa od seba odtrhnúť! Aj keď Rosie Huntington-Whiteley tvorí pár s akčným hrdinom už celé štyri roky, zásnubný prsteň jej na ruke stále chýba. Zrejme kvôli tomu chcela očarujúca modelka z vážneho vzťah vycúvať, no Jason Statham sa včas spamätal. Drsňák známy z filmov o Kuriérovi dnes svoje city prejavuje verejne a zvedavci v okolí mu vonkoncom neprekážajú.

Jason a Rosie si cez víkend vyhodili z kopýtka v spoločnosti priateľov, s ktorými vyrazili do istej luxusnej londýnskej reštaurácie. Ich odchod z prevádzky síce zdokumentovali fotografi, no herecký pár nešetril úsmevmi. Len čo sa zamilované hrdličky usadili na zadné sedadlá priestranného taxíka, venovali si vášnivý bozk. Vôbec im pri tom nevadilo, že v aute ich sledujú kamaráti a zvonku cvakajú blesky fotoaparátov.

Či sa hrdinka tretieho pokračovania ságy Transformers čoskoro dočká svadby, zrejme netuší ani ona sama. Isté však je, že po boku ostrieľaného Casanovu je nič nechýba. „Jason a ja sa spolu veľa smejeme, väčšinu času vybuchujeme od smiechu. A šepkáme si navzájom do ucha. Veď viete, tie dráždivé slová. Nezaujímajú ma iní muži. V tom svojom mám všetko, čo potrebujem,“ rozplývala sa krásna plavovláska v rozhovore pre Net-A-Porter ešte minulý rok. Napriek výraznému vekovému rozdielu tak známym hrdličkám nuda očividne nehrozí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu