Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas sexi Transformerky: Z výstrihu po pupok jej vykukol celý prsník!

Rosie Huntington-Whiteley v hlbokom výstrihu nechtiac odhalila prsník aj s bradavkou. Zobraziť galériu (11)
Rosie Huntington-Whiteley v hlbokom výstrihu nechtiac odhalila prsník aj s bradavkou.

LONDÝN – Riskantný outfit sa jej príliš nevyplatil! Hoci herečka a modelka Rosie Huntington-Whiteley (26) patrí medzi dámy s vyberaným módnym vkusom, aj jej sa o občas pritrafí nečakané faux pas. Naposledy sa jej situácia vymkla spod kontroly v okamihu, keď nemala na sebe nijakú spodnú bielizeň. Paparazzi tak zachytili jej vykuknutý prsník aj s bradavkou.

Vyrazila na ostro! Kdekoľvek sa krásavica Rosie Huntington-Whiteley zjaví, svojím výnimočným zovňajškom na seba okamžite strhne všetku pozornosť. Inak tomu nebolo ani na nedávnom udeľovaní britských módnych cien, kde sa blysla v rafinovanom modeli. Keďže však podprsenku nechala doma, na odchode číhajúci paparazzi zvečnili aj to, čo malo zostať skryté.

Rosie sa medzi londýnskou smotánkou blysla v červenom kostýme so zaujímavo riešenými nohavicami. Podľa súčasných horúcich trendov si však hviezda tretieho pokračovania snímky Transformers nevzala pod sako žiaden top ani bielizeň. Dokonca zariskovala až tak, že sa nepoistila priehľadnou páskou, ktorú s obľubou používajú všetci štylisti. V tlačenici medzi zástupcami médií tak neskôr ponúkla výhľad rovno na svoje obnažené poprsie. Asistentka sa síce snažila pohotovo výstrih zakryť, no pikantné zábery už boli na svete.

Aj keď odhaľovanie intímnych partií býva od mnohých hviezdičiek prvoplánové, tentoraz išlo naozaj o nehodu. Svedčí o tom rumenec samotnej manekýnky po tom, čo si uvedomila vlastný prešľap. Aj v sieti Instagram sa podelila o decentný záber, ktorý výstrih nezachytáva celý. „British Fashion Awards 2013, oblečenie od Antonia Beradiho, červené,“ komentovala svoj príspevok. Nabudúce tak pred módnou vychytávkou možno uprednostní pohodlie a cudnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu