Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO kultového Kuriéra z roku 1990: Týmto vám zaručene vyrazí dych!

Jason Statham v roku 1990 ako nádejný skokan do vody s atletickou a obratnou postavou. Zobraziť galériu (10)
Jason Statham v roku 1990 ako nádejný skokan do vody s atletickou a obratnou postavou. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Má za sebou prekvapivú športovú minulosť! Už pri prvom pohľade na vypracovanú figúru Jasona Stathama (46) je každému divákovi automaticky jasné, že herec trávi na tréningoch nemálo času. Nadšenec bojových umení a hrdina akčných snímok však pred štvrťstoročím holdoval celkom iným pohybovým aktivitám. Nechýbala mu odvaha ani poriadna dávka akrobacie.

Bez športu si svoj život zrejme ani nevie predstaviť! O Jasonovi Stathamovi je známe, že už od jedenástich rokov naplno prepadol futbalu. Okrem kolektívneho športu mu však učarovali aj skoky do vody, ktoré sa stali takpovediac jeho vášňou. Pozrite si video z roku 1990, na ktorom namakaný dvadsiatnik súťaží na novozélandských hrách Commonwealth Games. Atletickú postavu a švih mu už vtedy mohla závidieť drvivá väčšina hollywoodskych zvodcov.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Jason skáče do vody mimoriadne dobre, porotcov až tak veľmi neohúril. Na spomínanom podujatí sa mu totiž ušla ôsma priečka a dve jedenáste pozície. Na vrcholového športovca by to zrejme nikdy nedotiahol, a preto je iste vďačný, že sa jeho kariéra pobrala celkom iným smerom. Predstaviteľ kultovej postavy Kuriéra je aj napriek blížiacej sa päťdesiatke vo forme a núdzu o davy fanúšičiek zaručene nemá.

Hoci sa Jason poväčšine tvári ako drsňák a na striebornom plátne vždy stvárňuje mužného hrdinu, v skutočnosti patrí k veľmi zábavným typom hercov. Médiá sa dokonca zhodujú v tom, že štyridsiatnik veľmi rád žartuje na vlastný účet a má nákazlivý smiech. Na otázku, či ho ľudia spoznávajú, neváha odpovedať s humorom sebe vlastným: „Mňa spoznávajú len ľudia, ktorí pozerajú zlé filmy.“ Niet sa čo čudovať, že s jeho charizmou a vypracovaným telom mu britská kinematografia aj celý Hollywood leží pri nohách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu