Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oblé prsia a dokonalý zadok: Tieto ženské tvary vás dostanú do varu!

Casey Newport Zobraziť galériu (9)
Casey Newport (Zdroj: ZOO)

SYDNEY – Živočíšny sexepíl! Presne takýto druh ohňa v sebe ukrýva 22-ročná bohyňa od protinožcov, ktorej príroda do vienka nadelila skôr európske črty. Ukázať tento mierny paradox v celej svojej nádhere sa však Casey Newport ani trochu nehanbí. Vie totiž, že so svojimi krivkami patrí takpovediac k výstavným kusom!

Zmyselnosť jej nie je cudzia! Je úplne jedno, či má Casey Newport na sebe miniatúrne bikiny, ešte menšie tanga nohavičky alebo vôbec nič. Ak raz začne laškovať s objektívom, pózovanie akoby automaticky povýši na umenie. Jej naolejovanej pokožke, mokrej hrive a závideniahodnej postave by totiž neodolal zrejme nik!

Hoci sexi Novozélanďanka je v našich končinách neznámou tvárou, životopis má už pomerne bohatý. V dráždivých pózach v minimalistických kúskoch sa naposledy nechala nafotiť pre týždenník ZOO. Na konte má však aj niekoľko súťaží krásy, v ktorých sa jej podarilo zabodovať. Tým najvýznamnejším triumfom je titul Najsexi žena Zlatého pobrežia.

S vnadami veľkosti košíkov D sa Casey venuje modelingu približne sedem rokov. Na domácej pôde kráčala po uznávanom móle už v roku 2004, tam sa však jej kariéra nezastavila, práve naopak. Podľa oficiálneho životopisu už okúsila svetové metropoly módy, akými sú Miláno, Paríž, New York, Londýn či Hong Kong. A kde sa v nej vlastne berie toľký sexepíl? „Myslím, že mám skvelú osobnosť, ktorá mi na tvár prináša úsmev. Mám množstvo sebavedomia, ktoré podnecuje moju zvodnosť,“ prezradila neskromne v istom rozhovore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu