Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Fernando Alonso sa po 5 rokoch rozvádza: Kvôli tejto dlhonohej sexici!

Fernando Alonso vycúval z manželstva kvôli šarmu švajčiarskej modelky. Zobraziť galériu (16)
Fernando Alonso vycúval z manželstva kvôli šarmu švajčiarskej modelky. (Zdroj: xeniatchoumitcheva.ch)

MADRID – Tomu sa povie bolestivý darček! Dvojnásobný majster sveta Formuly 1 svoju súčasnú manželku Raquel del Rosario (29) nijako nešetrí. Tesne pred Vianocami totiž Fernando Alonso (30) oznámil, že 5-ročný oficiálny zväzok s ňou plánuje ukončiť. A dnes je už jasný dôvod jeho konania. Je ním sexi blondínka z modelingu!

Zamotala mu hlavu! Pri pohľade na túto švajčiarsku modelku s ruskými koreňmi by zrejme len máloktorý muž odvrátil zrak. A výnimku netvoril ani Fernando Alonso, ktorý jej šarmu podľahol na plnej čiare. Až tak, že je kvôli nej ochotný zahodiť za hlavu päťročné manželstvo s domácou popovou hviezdou. A čo je najhoršie, manželku Raquel odkopol pred Vianocami!

Dlhé štíhle nohy, pás do dvoch dlaní a blond hriva – týmito zbraňami sa Xenia Tchoumitcheva prebojovala do postele svetoznámeho pilota F1. O tom, že k nej príroda bola v nádielke sexepílu mimoriadne štedrá, však nesvedčia len jej provokatívne zábery z oficiálnych reklamných kampaní. V roku 2006 totiž manekýnka patrila medzi finalistky súťaže Miss Švajčiarsko. Skúsenosti má však aj zo sveta kinematografie. V roku 2011 si zahrala v snímke francúzskej produkcie s názvom Bob et Les Sex Pistaches.

Xenia Tchoumitcheva
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: xeniatchoumitcheva.ch)

Zaujímavosťou je, že fámam ohľadom rozvodu španielsky párik čelil už pred dvomi rokmi. Tentoraz to však vyzerá tak, že sa kuloárne informácie zakladajú na pravde. Prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia ich totiž potvrdila už aj samotná Raquel: „Po piatich rokoch manželstva, sme sa rozhodli ukončiť náš zväzok ako pár. Bolo to veľmi ťažké vzájomné rozhodnutie.“ Zároveň však fanúšikov uistila, že vzťahy medzi nimi nie sú definitívne rozvrátené a zostávajú priateľmi: „Rozchádzame sa ako manželia, ale nie ako priatelia. Je medzi nami stále veľmi silná náklonnosť a vzájomný obdiv.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu