Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Našpúlené pery a odlíčená tvár: Bar Refaeli očarí aj bez mejkapu!

Bar Refaeli bez mejkapu. Zobraziť galériu (13)
Bar Refaeli bez mejkapu.

NEW YORK – Ako to len robí? Hoci väčšina jej kolegýň bez šikovných rúk maskérov pôsobí tuctovo, niekdajšia milenka Leonarda DiCapria je celkom iný prípad. Nenalíčená vymetá obchody a fanúšikom posiela pusu na dobrú noc. S takouto tvárou sa totiž rozhodne nemá za čo hanbiť!

Je krásna ako obrázok! Ak si niektorá modelka nemusí stokrát do dňa kontrolovať zovňajšok v zrkadle, rozhodne je to práve Bar Refaeli. Dôkazom sú jej fotografie, o ktoré sa so svojimi nasledovníkmi pravidelne delí v spoločenskej sieti Twitter. Internetový profil má totiž plný záberov mapujúcich jej voľný čas. A o to, ako na nich vyzerá, sa vonkoncom nestará – nemá na to jediný dôvod!

Odlíčená, s rozpustenou blond hrivou a v ležérnej čiernej mikine – takto sa Bar lúčila s fanúšikmi tesne pred sviatkami. S našpúlenými perami poslala všetkým imaginárny bozk a zaželala dobrú noc. Je viac než isté, že takouto nádielkou od prirodzenej krásky nepohrdol naozaj nik!

Ďalšie pridané fotky už pochádzajú zo slnečnej Brazílie, kam si plavovláska odskočila zrelaxovať telo i myseľ a nečerpať pozitívnu energiu. Keďže zmyslom jej práce je predvádzať krivky v spodnej bielizni a v plavkách, na piesočnatej pláži s nápojom v ruke pôsobí priam dokonale. Za zmienku však stojí aj jej najčerstvejší úlovok. Bez kvapky mejkapu sa totiž nechala zvečniť s neznámym mužom a výsledok okomentovala týmito slovami: „Hahaha, toto je zábavné. Keď sa stretne roztomilá a čudák.“ Ako sa teda zdá, zmysel pre humor ju neopúšťa za žiadnych okolností.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu