Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Španielska sexica s dekoltom na úteku: Takmer si neustrážila prsia!

Yolandu Font potrápili korzetové šaty - zosúvali sa jej priam hriešne nízko. Zobraziť galériu (2)
Yolandu Font potrápili korzetové šaty - zosúvali sa jej priam hriešne nízko. (Zdroj: isifa)

MADRID – Nechýbalo veľa a bolo by vidieť všetko! O tom, že zle padnúci outfit dokáže narobiť poriadnu šarapatu, sa pred pár dňami presvedčila sexi kráska z Pyrenejského polostrova. Yolanda Font (32) totiž mala čo robiť, aby svoje kypré vnady udržala na uzde.

Šaty jej dali poriadne zabrať! Zdá sa, že herečka Yolanda Font si nabudúce dobre rozmyslí, v akej róbe na červenom koberci vystaví svoje závideniahodné krivky. Tá, ktorú zvolila na premiéru snímky Maktub, sa jej takmer postarala o pikantné faux-pas. V oblasti hrudníka jej totiž vôbec nesedela – z bujného poprsia sa jej zosúvala priam nebezpečne nízko!

Hoci brunetka pred paparazzmi zaručene prežívala horúce chvíľky, šteklivú situáciu zobrala s úsmevom. Neposlušné šaty si podchvíľou ponaprávala a odhaleniu bradaviek sa úspešne vyhla. V konečnom dôsledku sa teda na nevhodný strih outfitu sťažovať ani nemôže. Pozornosti sa jej totiž dostalo viac než dosť. A Yolanda si ju užila bez spoločenskej ujmy a vo skvelej nálade.

Yolanda Font
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: isifa)

Sexi Španielka v rámci svetovej kinematografie síce nie je veľmi známa, rodený temperament a svojskú iskru však v sebe nezaprie. U domácich fanúšikov je obľúbená najmä vďaka skúsenostiam z divadla a štúdiu žurnalistiky. Práve vďaka nemu sa jej totiž ušiel moderátorský post v istom programe nezávislého televízneho kanála. Yolanda je teda jednou zo svetlých výnimiek, pri ktorých sa ženská krása snúbi s dôvtipom a inteligenciou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu