Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zmenená Zúfalka Eva Longoria: Vyzerá o 20 rokov staršie!

Eva Longoria v spoločnosti a na striebornom plátne Zobraziť galériu (11)
Eva Longoria v spoločnosti a na striebornom plátne

LOS ANGELES – Dramatická premena! Hoci Eva Longoria (37) svojím dokonalým stylingom v spoločnosti pravidelne vyráža dych, s retro imidžom sa jej mladistvý zovňajšok akoby vyparil. Z atraktívnej tridsiatničky sa stala zrelá žena v domácnosti s plnšou figúrou.

Má viacero podôb! Televízni diváci si na Evu Longoriu zvykli ako na vždy upravenú brunetku s postavou štíhlej tínedžerky. Útla herečka sa však kvôli filmovej úlohe dokáže premeniť aj na milujúcu manželku z 20. rokov minulého storočia. Už onedlho sa vďaka novej role predvedie na striebornom plátne tak, ako ju fanúšikovia často nevidia.

Zvlnený účes zakrývajúci šiju, šaty pod kolená, volány aj sýtočervený rúž – do takejto podoby sa Eva nechala zmeniť pod rukami šikovných maskérov a kostymérov. Vo vojnovej dráme For Greater Glory totiž stvárňuje zákonnú polovičku 56-ročného Andyho Garciu. Keďže však herečka zvyčajne pôsobí, akoby práve prekročila tridsiatku, štáb jej opticky pridal desiatky rokov navyše. Vekový rozdiel filmových manželov vyrovnali ako šibnutím čarovného prútika.

Zatiaľ čo v pracovnej sfére sa hollywoodskej kráske očividne darí, v súkromí má opletačky so zákonom. Čelí totiž žalobe za dopravnú nehodu ešte z roku 2010. Polícia prípad síce uzavrela tak, že Eva nebola na chybe, poškodený si však myslí niečo celkom iné. Údajne musel byť po náraze hospitalizovaný a podstúpiť celý rad vyšetrení. Ako kompenzáciu očakáva od herečky sumu 7750 dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu