Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Shakira so šokujúcim účesom: Toto je výsledok 6-hodinového strihania!

Shakira sa na Twitteri pochválila s nečakane dramatickým zostrihom. Zobraziť galériu (7)
Shakira sa na Twitteri pochválila s nečakane dramatickým zostrihom. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Jej dlhé lokne sú minulosťou! Hoci si Shakira (34) vybudovala kariéru ako latino kráska s hustou a bujnou hrivou, tohto imidžu sa zrejme už presýtila. Pri blond odtieni síce zostala, rozhodla sa však pre radikálny zostrih. A ten i pre samotného kaderníka predstavoval zaťažkávajúcu skúšku. Jeho vytvorenie trvalo rovnú štvrtinu dňa!

Dlhým prameňom dala zbohom! Aj keď sa hovorí, že pestované vlasy tvoria na ženskej hlave korunu krásy, kolumbijskú pophviezdu jej nosenie zjavne omrzelo. Zverila sa preto do rúk odborníkov a nechala si vyčarovať nesúmerný bob s ofinou. S výsledkom sa takmer okamžite podelila so svojimi nasledovníkmi v spoločenskej sieti Twitter, kde uverejnila čerstvú fotografiu s nasledovným komentárom: „Pred štyrmi hodinami som si nechala ostrihať vlasy!“ A súdiac podľa jej úsmevu tento krok zatiaľ neľutuje.

Ktovie však, čo na takýto drastický zostrih povedal Shakirin súčasný milenec, Gerard Piqué. Je totiž celkom možné, že speváčka podstúpila radikálnu zmenu práve kvôli desaťročnému vekovému rozdielu so španielskym futbalistom. S vlasmi ostrihanými približne na úroveň sánky pôsobí mladšie a neuveriteľne sviežo. Alebo v blondínkinom prípade platí úslovie nový účes – nový chlap? O rozchode prominentnej dvojice sa v kuloároch zatiaľ nešušká. Ale ako to už v šoubiznise býva, jeden nikdy nevie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu